Logo DMT witopts

We merken dat veel mensen zich liever zelf medisch laten testen op ziektes of hoe hoog bepaalde waarden in het bloed zijn. Online zijn er veel aanbieders van zelftesten, maar vaak is het onduidelijk wat de betrouwbaarheid is van deze testen. De Medische Tester wilt hierin volledig transparant zijn en geeft daarom voor elke test de betrouwbaarheid aan. 

Eenvoudige snelle medische test

Naast het bieden van een betrouwbaar alternatief, zijn de medische testen van De Medische Tester ook eenvoudig en snel. Met behulp van een instructie neemt u zelf, opeenvoudige wijze, materiaal af voor een medische test. Bovendien heeft u zelf de regie in handen over hoe u de test (in discrete verpakking) ontvangt en hoe u hem na afname retourneert; versturen per post of afgeven bij een van onze afgifte locaties. Het gemak van zelfonderzoek doen dat betrouwbaar is en op een discrete wijze snel zekerheid geeft.

Al onze producten hebben een CE markering

CE staat voor Conformité Européenne, deze markering zou u kunnen interpreteren als zijnde in overeenstemming met de Europese wetgeving. Klik hier voor meer informatie over CE marking. Al onze producten beschikken over deze markering, wilt u meer informatie weten over de betrouwbaarheid van een specifieke test ga dan naar de betrouwbaarheid tab op de productpagina. 

Betrouwbaar alternatief

Door het direct aanbieden van een betrouwbare en kwalitatief goede medische test willen we een eerste stap zetten in het verbeteren van de zorg.

image002 1 scaled
Carlijn:

Een medische test is iets waar mensen zich soms voor schamen en waar voor sommige ziektes een taboe over heerst. De Medische Tester wilt dit taboe weghalen door medische testen aan te bieden via een webshop. Dit zorgt ervoor dat de patiënt niet naar de dokter hoeft en dat de test geheel anoniem is. We hopen hiermee het aantal mensen die zich laten testen per jaar te verhogen.

image001 1
Max:

De Medische Tester staat voor snelle zorg op het moment wanneer het voor de patiënt uitkomt. Het uitvoeren van een medische test kan op elk moment van de dag zonder dat er wachttijden aan verbonden zijn. Lange wachttijden en weken wachten tot de uitslag bekend is niet meer van deze tijd.