Logo DMT witopts

Omtrent thuis testen zijn er veel vragen. Wij verzoeken u eerst de veel
gestelde vragen hieronder te bekijken voordat u de klantenservice ter hulp vraagt.

Uitslag Medische test

De uitslag wordt bepaald binnen enkele minuten nadat u de test heeft uitgevoerd. 

Een negatieve testuitslag houdt in dat er op dit moment geen aanwijzingen zijn voor een infectie. Dit geldt alleen wanneer de test is uitgevoerd na de incubatie tijd van de infectie. Wanneer dit niet het geval was is raden wij aan om de test op een later moment te herhalen.

Een positieve testuitslag wil zeggen dat er sprake is van een infectie. Het is belangrijk dat u zich laat behandelen voor deze infectie. Hiervoor contact met ons opnemen om de best mogelijke behandeling af te stemmen. 

De zelf testen van De Medische Tester

De zelftesten van De Medische Tester zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke methoden om uw diagnose te bepalen. Onze testen zijn CE-gecertificeerd en hebben een nauwkeurigheid van meer dan 95%. Ze zijn dus zeer nauwkeurig. Bovendien worden al onze testen binnen de EU ontwikkeld en geproduceerd.

Niet alle gezondheidsgerelateerde pagina’s op internet zijn betrouwbare informatiebronnen. U moet dus voorzichtig zijn met wat u kunt vertrouwen. Een gezondheidstest is veel nauwkeuriger dan alleen maar de symptomen te googlen.

Als u twijfelt over uw gezondheid kan het uitvoeren van een zelftest u gedetailleerde informatie geven over uw gezondheidsprobleem. Vaak worden gezondheidsproblemen niet serieus genomen en worden de symptomen genegeerd. Met de zelftesten van De SOA Tester kunt u uw gezondheid onafhankelijk en comfortabel vanuit huis controleren. Zelfs met uw gezinsplanning kunnen onze testen u helpen.

Nee, de implementatie van onze zelftesten is gemakkelijk te begrijpen. Alle zelftesten worden geleverd met een gedetailleerde handleiding om u te helpen bij de implementatie. Alle testen kunnen alleen en zonder hulp van buitenaf worden uitgevoerd. Ze zijn eenvoudig, snel en uiterst nauwkeurig en ontworpen om comfortabel vanuit huis uit te voeren.

Als u ooit een gewone muggenbeet hebt gehad, is dit vergelijkbaar. Dus, het is niet pijnlijk. Het minst pijnlijk is de zijkant van de middelste of vierde vinger. Daar zijn minder zenuwuiteinden. Zorg dat uw vingers warm zijn en masseer uw vinger een paar seconden voordat u de test uitvoert.

Als u een positief resultaat hebt, raden we u aan om uw arts te raadplegen en de volgende stappen over uw gezondheid te bespreken en om te kijken of verdere behandeling vereist is.

Aanhoudende symptomen kunnen verschillende oorzaken hebben. De symptomen kunnen b.v. te wijten zijn aan een andere oorzaak. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.

Nee, dit is niet problematisch. De kleuren kunnen verschillen. Het maakt ook niet uit welke lijn sterker is. Zelfs een zwakke 2e regel (stip) duidt op een positief testresultaat.

Alle Medische Tester producten worden verzonden met bpost priority post. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis. 

Geen probleem, u kunt tijdens het afrekenen uw gewenste afleveradres toevoegen.

Privacy & Anonimiteit

Anonimiteit is een belangrijk punt voor De Medische Tester. Daarom worden alleen de minimaal vereiste gegevens gevraagd zoals : je naam, geboortedatum, geslacht je postadres (dit om het pakketje te kunnen verzenden) en je mailadres en je telefoonnummer om je bestelling te bevestigen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je bestelling te verzenden en ze worden vervolgens 2 weken na je bestelling verwijderd. Ongevraagd post of het delen van gegevens wordt nooit gedaan zonder toestemming.

Verpakking & Verzending van de medische test

Anonimiteit voor onze klanten is een heel belangrijk punt voor De Medische Tester. Het doel is daarom om zo discreet mogelijk de testen aan te bieden. Dit doen we door de pakketjes in een blanco enveloppe te verzenden. Op deze enveloppe staat geen logo of bedrijfsnaam op, alleen jouw naam en adresgegevens.

Het is mogelijk om de test af te halen bij ons magazijn. Neem contact met ons op om hiervoor een afspraak te maken. 

Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag bezorgd wanneer de bestelling is geplaatst. U ontvangt een e-mail van ons met daarin de track and trace gegevens van je zending zodra het pakket is verzonden. Heb je geen track and trace ontvangen controleer je spambox of neem contact met ons op1