Logo DMT witopt

Betaalmogelijkheden

Het bieden van anonimiteit aan de klant is voor De Medische Tester belangrijk. Om deze reden zal op uw overzicht of afschrift nooit onze bedrijfsnaam ‘De Medische Tester’ komen te staan. Bij De Medische Tester kun je op vijf verschillende manieren betalen. Hieronder worden kort de verschillende manieren toegelicht:

Het is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. U betaalt direct via uw bank. Met iDeal kunt u direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van uw eigen bank.

Paypal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Dankzij PayPal is het voor De Medische Tester mogelijk om wereldwijde betalingen te accepteren.

Vooruitbetalen

Doorloop het bestelproces en download de factuur. Vervolgens ontvangen wij graag het door u verschuldigde bedrag op IBAN-nummer: NL 82 INGB 0008 5984 67 t.n.v De Tester binnen 3 werkdagen.

Contant

Het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken op ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam voor het afhalen van uw test. Mail hiervoor naar Info@de-medische-tester.nl. Hier kunt u uw bestelling afhalen en contant betalen.

Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling verwerkt en verzonden.
Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met De Medische Tester klantenservice op info@de-medische-tester.nl.